fbpx
preloader

Ons team

Bij Bikben doen we wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Wij kennen de trends en het 'online' terrein. Samen bereiken we natuurlijk het meest. Jouw doelstelling, onze kennis. En het belangrijkste? Jouw resultaat!

Dirk Drent

Businesscontroller & mede-eigenaar

Dirk is een ondernemer in hart en nieren. Dirk heeft meerdere ondernemingen in verschillende branches geleid. Door zijn jarenlange ervaring weet hij rendement te verzekeren. Een onderneming moet rendabel zijn en hiervoor moet je niet één, maar vier stappen vooruitdenken. Zijn nuchtere motto is dan ook: “De gebraden kip vliegt je niet in de bek!”

Frances Raaff

Officemanager

Frances is onze spin het web: zij regelt alle organisatorische zaken. Met haar nauwkeurigheid en enthousiasme zorgt zij ervoor dat we dagelijks kunnen doen waar we goed in zijn.

Joey Sibbald

Director & e-commercespecialist

Joey is een ‘e-commerce guru’. Producten of diensten online rendabel maken is voor hem peanuts. Het managen van webshops met concrete doelstellingen geeft hem energie. Joey heeft al heel wat online klusjes geklaard die onze klanten direct rendement en groei hebben opgeleverd. Volgens Joey moet online álles kloppen om mee te kunnen.

Kian Ghiri

Marketingspecialist

Kian is onze marketingprofessional. Wat Kian uniek maakt is zijn focus op het vinden van een zo efficiënt mogelijke manier om onze klanten te laten groeien. Hij behoudt deze groei door middel van strategische marketing. Kian kent de start-upcultuur als geen ander: hij heeft hier op grote schaal mee gewerkt.

Pieter Westra

Contentstrateeg

Pieter is een ‘content king’. Zijn creatieve visie op de doelstellingen van onze klanten is uitzonderlijk. Pieter weet hoe je zeer waardevolle content kunt creëren en hoe je deze content op verschillende kanalen kunt inzetten. Branding is echt zijn ding. Sparren met Pieter geeft je enorm veel energie.

"Als ondernemer van ondermeer het grootste hengelsportliefhebber evenement van Europa: de Hengelsport- en Botenbeurs en de Noordelijke Banenbeurs maakte ik kennis met verschillende marketingbureaus.  Als ondernemer uit een andere branche weet je vaak niet direct waar je bij het vinden van een goede marketingpartij op moet letten. Daarnaast ben je op zoek naar een realistische prijs die past bij je doelstellingen.  Dit proces heeft gemaakt dat ik digital-marketing wilde aanbieden tegen realistische en marktconforme prijzen en met duidelijke heldere communicatie."

Ga aan de slag met je doelstellingen

Wij denken na over de mogelijkheden die passen bij jouw doelstellingen: wij kunnen vrijwel alles realiseren. En wij zijn niet bang om out-of-the-boxoplossingen aan te bieden en deze voor jou uit te werken. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.