fbpx
preloader

E-commerce-oplossingen

Een online business managen is vaak niet eenvoudig. Om online rendabel te zijn moet de focus kloppen. Zo heb je bij online handel al snel te maken met verschillende elementen zoals marketing, content, logistiek, inkoop, klantenservice, koppelingen en je webshop. Je moet dan ook over de nodige discipline beschikken om dit allemaal in goede banen te leiden. Er ontstaan vaak veel vraagstukken die groei in de weg staan. Onze specialisten kennen de weg en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Een advies dat past bij je doelstellingen

Wij adviseren waar direct winst valt te behalen en waar niet. Zijn er processen die kunnen worden geautomatiseerd? Zijn er elementen waarbij de focus niet goed is? Wij bepalen de juiste e-commercestrategie: een strategie die past bij jouw doelstellingen. En wij zorgen ervoor dat je investeringen in je online business zo rendabel mogelijk worden.

Veelvoorkomende vraagstukken

  • Hoe kan ik processen automatiseren?
  • Hoe kan ik doorgroeien?
  • Wat kan ik doen om te kunnen concurreren?
  • Hoe kan ik mijn marges vergroten?
  • Hoe verminder ik mijn retouren?
  • Waar leg ik mijn focus op?
  • Past mijn platform (webshop) nog bij mijn doelstellingen?

Conversie-optimalisatie

Een onderdeel van een juiste e-commercestrategie is om meer conversie uit hetzelfde aantal bezoekers te halen. Wij analyseren je website, formuleren verbeterpunten en optimaliseren deze om het maximale eruit te halen. Wist je dat de meest geschikte kleur van een button al veel meer conversie kan opleveren? CRO oftewel conversie-optimalisatie kan voor jouw organisatie een schot in de roos zijn zonder al te veel extra kosten.

Product-owner

Waar veel webshops tegenaan lopen is dat er een moment komt waarop je webshop aan vernieuwing toe is of dat je oude webshop geen ondersteuning meer krijgt. Dit vergt een forse investering en een hoop extra werkzaamheden. Ook het vergelijken van webshop developmentpartijen valt vaak enorm tegen: alle partijen willen immers de opdracht! Wij zorgen als product-owner voor een efficiënte manier van werken om zo onnodige extra kosten te beperken en wijzen je op de benodigde functionaliteiten en datastromen. Opdrachten zoals een webshop-migratie wordt onderschat. Een exacte kopie maken van je oude webshop met (maatwerk)functionaliteiten is vrijwel niet haalbaar.

Starten met een strategische online business

Je online business met de juiste strategie managen is dé voorwaarde om rendabel te kunnen zijn. Wij adviseren waar nodig om jouw groei niet langer te beperken. En wij zijn niet bang om out-of-the-boxoplossingen aan te bieden en deze voor jou uit te werken. Benieuwd naar wat we voor jouw online business kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.