fbpx
preloader

Influencer-marketingstrategie

Bij Bikben bedenken wij influencer-marketingstrategieën voor jouw organisatie of merk. Op basis van jouw doelstellingen bepalen wij de optimale strategie voor jouw doelgroep. Het is mogelijk dat wij jouw organisatie of merk verbinden met de beste social-media-influencers, vloggers of andere contentmakers om jouw doelgroepen te bereiken.

Van het ontwikkelen van creatieve concepten tot het realiseren van campagnes en het meten en rapporteren van de resultaten: wij zorgen ervoor dat het werkt.

Influencer-marketingstrategie

Wij ontwikkelen innovatieve marketingstrategieën voor influencers met potentieel voor de lange termijn en influencers met aanzienlijke bekendheid.

Influencer-matchmaking

Voor elke organisatie of merk is er een perfecte influencer. We brengen je in contact met influencers met een actieve fanbase.

Contentstrategie

Onze contentstrategieën geven influencers de vrijheid om creatief te zijn op de kanalen waar ze de meeste invloed hebben.

Campagnemanagement

Ons team van campagne- en contentspecialisten heeft de volle focus op ondersteuning tijdens de uitvoering van jouw campagne.

Productie & contentcreatie

Door traditionele producties te combineren met influencers, kunnen we jouw contentcreatie naar een hoger niveau tillen.

Betaal- en transactiediensten

Wij zorgen voor een correcte afhandeling van financiële zaken met de influencers. Hier hoef jij je dus niet druk om te maken.

Aan de slag met influencer-marketing

Influencer-marketing kan direct én indirect bijdragen aan het verbeteren van jouw salesprocessen. Wij denken na over de mogelijkheden voor jouw campagne en kunnen hier een innovatieve strategie voor bepalen. En wij zijn niet bang om out-of-the-boxoplossingen aan te bieden en deze voor jou uit te werken. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van influencer-marketing? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.