fbpx
preloader
Animated Shape
Wij zitten in BusinessCenter The Rock | Bikben E-commerce Growth

Wij Zijn Een Marketing Agency Met Een Nuchtere Aanpak

Een marketingbureau betekent voor organisaties vaak veel 'marketing slang' (jargon). Wij begrijpen dat business om euro's draait! Ons team is professioneel, realistisch en nuchter. Geen eindeloze meetings, maar vooral meer rendement. Wij zijn goed in wat we doen.

Bikben levert maatwerk in (online) marketing en alle e-commercevraagstukken. Ons team zet alle kennis in om samen met onze klanten tot de meest doelgerichte oplossingen te komen. Onze services bestaan onder andere uit online advertising, social ads, contentstrategie, dataonderzoek, (online) bedrijfsvoering en een reeks afkortingen als SEO, SEA, CRO en UX.

Kom gewoon een lekkere kop koffie drinken en leer ons kennen. Wij zitten in BusinessCenter The Rock, Atoomweg 6B in Groningen.

Wij maken gebruik van ervaring die werkt

Ons team bestaat uit gedreven professionals met jarenlange ervaring in verschillende expertises. Samen halen wij meer uit jouw organisatie.

  • Digital-marketing
  • Marketingstrategie
  • E-commerce-oplossingen
  • Social-mediamarketing
  • Branding
  • Influencer-marketing
  • Grafisch ontwerpen

Bekijk onze diensten

"Als ondernemer van ondermeer het grootste hengelsportliefhebber evenement van Europa: de Hengelsport- en Botenbeurs en de Noordelijke Banenbeurs maakte ik kennis met verschillende marketingbureaus. Als ondernemer uit een andere branche weet je vaak niet direct waar je bij het vinden van een goede marketingpartij op moet letten. Daarnaast ben je op zoek naar een realistische prijs die past bij je doelstellingen. Dit proces heeft gemaakt dat ik digital-marketing wilde aanbieden tegen realistische en marktconforme prijzen en met duidelijke heldere communicatie."

Ons team

Ga aan de slag met je doelstellingen

Wij denken na over de mogelijkheden die passen bij jouw doelstellingen: wij kunnen vrijwel alles realiseren. En wij zijn niet bang om out-of-the-boxoplossingen aan te bieden en deze voor jou uit te werken. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.